» . |
پیغام مدیر : م. ر. الف
خدایا چنان کن که سرانجام کار تو خوشنود باشی وما رستگار .
اخبار ایران
اخبار ورزشی
خلاصه روزنامه ها
عکس های اتفاقی
گزارش های اجتماعی
اخبار روستای پهنا یی
اخبار سده (آرین شهر )
اخبار شهرستان سربیشه
اخبار شهرستان درمـــیان
اخبار شهرستان بشرویه
اخبار شهر خوسف
اخبار شهر زهان
اخبار شـــــــــــهر اسفدن
اخبار شــــــــــهر شوسف
اخبار شـــــــهرستان قاین
اخبار شهرستان حاجی آبادزیرکوه
اخبار شهرستان نهبندان
اخبار شهرستان فردوس
اخبار شهرستان سرایان
اخبار شهرستان بیرجند
اخبار شهرستان خضری (نیمبلوک)
اخـــباراســتان
مســئولین استانی و شهرستانی
فن آوری اطلاعات
مطالب مذهــــــبی
مـــــــــناسبت ها
گزارشهای بهداشتی
حوادث گوناگون در گوشه وکنار جهان
آرشیو گذشته اخبا ر بین المللی
آرشیو گذشته شـــهرستان قـــاینات
آرشیو گذشته ایران و استان خراسان جنوبی
آرشیو گذشته شهرستان های خراسان جنوبی -1
آرشیو گذشته شهرستان های خراسان جنوبی -2
گزارش فعالیتهای نماینده قاینات حاج آقا قـــربانی
با این دامنه راحت با قاین نیوز ارتباط برقرار کنید
اخبار بین المللی
خبرگزاریهای داخلی
ارتباط با مدیر قاین نیوز
اخبار شهر مود
اخبار شهر اسدیه
برای جستجو در همین صفحه وبلاگ واژه کلیدی مورد نظرتان را وارد کنید :
بازدید امروز: 440 نفر
بازدید دیروز: 76 نفر
کل بازدید: 811332 نفر
پاسخ فرماندار قاینات به سوالات شهروندان در تحریریه روزنامه خراسان
خراسان جنوبی پس از انتزاع از خراسان شهرستان های زیادی را به همراه نداشت اما پس از مدتی با ارتقای چند منطقه و الحاق 2 شهرستان آمار مراکز شهرستانی آن به 8 مرکز افزایش یافت. شهرستان قاینات پس از الحاق به این استان به عنوان دومین شهرستان خراسان جنوبی محسوب می شود و توانایی های اقتصادی و کشاورزی فراوانی دارد. این شهرستان هم اکنون به لحاظ پیشرفت مسیر و سرعت مناسبی دارد اما باز هم تا رسیدن به ایده آل های لازم راهی دراز در پیش رو دارد. پس از شروع دوباره مصاحبه های حضوری و دعوت از مسئولان برای پاسخ گویی به سوالات مردمی این بار میزبان آقای «طاهری»، فرماندار قاینات بودیم که پذیرای دعوت ما شد و با حوصله کامل به تشریح پاسخ سوالات مردم این شهرستان پرداخت. ...
ارتقای بخش زیرکوه در چه مرحله ای و اولویت های پیشنهادی برای ارتقای آن کدام است؟
فرماندار: این مسئله بارها اعلام شده است که طرح ارتقای زیرکوه توسط فرمانداری مطالعه و در استانداری تایید شده است و باید در دفتر تقسیمات کشوری وزارت کشور نیز بررسی و تصویب شود. طرح در این دفتر نیز پذیرفته شده اما هنوز پاسخی داده نشده است. فرمانداری پیشنهاد ارتقای پترگان و مرکزی به مرکزیت شاهرخت و آبیز بر اساس قربت، مساحت و نحوه پراکنندگی مناطق را مطرح کرد اما تصمیم گیری نهایی با وزارت کشور است. طرح از حدود 2 سال قبل در مرحله مطالعه و بازبینی و ارسال است و 6 ماه قبل به وزارت کشور رسید. جمعیت، جزو فاکتورهای مورد نظر برای استقلال است، زیرکوه به تنهایی بیش از 22 هزار نفر جمعیت دارد، که با الحاق روستاها و شهرهای مجاور آمار آن به 50 هزار نفر هم می رسد اما موافقت با ارتقای زیرکوه، در اختیار فرمانداری نیست.
چرا هنوز از احداث باند دوم جاده زیرکوه به گمرک یزدان، عنوان مصوبه سفر اول رئیس جمهور خبری نیست؟
اجرای باند دوم زیرکوه در سه قطعه پیش بینی شده و قسمت اول از زیرکوه تا اسفدن به مسافت 35 کیلومتر قابل بهره برداری است و در سفر سوم هیئت دولت افتتاح می شود. 35 کیلومتر دوم آن از اسفدن تا حاجی آباد با 15 میلیارد ریال اعتبار در حال اجراست و زیرسازی اولیه آن انجام شده و قسمت سوم هم هنوز انتخاب نشده است. در هر قطعه بیشتر از یک سال طول نکشیده است و اجرای طرح مصوبه سفر اول بوده اما اعتبار آن به طور رسمی از سال 85 محقق نشده است. با آن که ??سال از ارتقای زیرکوه می گذرد اما سرمایه گذار، شهرک صنعتی و زیرساخت های لازم را ندارد. در خصوص ناحیه صنعتی زیرکوه پی گیری های متعددی انجام شده است در مرحله اول قیمت زمین بالا تعیین شد که شرکت شهرک ها از خرید آن ناتوان بود اما به دنبال پی گیری و اعتراض در کمیسیون دوم، قیمت واقعی به تازگی اعلام و زیرساخت های اولیه مانند آب پیش بینی شد. انتظار است هر چه سریع تر با اعلام نرخ جدید، شرکت شهرک ها، زمین را تملک کند تا مقدمات زیرسازی و خیابان کشی آن انجام شود. تامین تسهیلات هم بر عهده بانک است و دولت فقط زیرساخت ها را فراهم می کند و اعتبار مورد نیاز هم بعد از تملک زمین قابل پیش بینی است.
بازارچه مرزی یزدان و وضعیت گمرک آن چه زمان محقق می شود؟
ایجاد گمرک در این بازارچه چندین بار توسط نماینده منطقه پی گیری شده است ولی نیاز به توافق ایران و کشور همسایه دارد که در ایران مشکلی نیست اما افغانستان باید برای این کار رضایت دهد. با توجه به حجم بالای معاملات در این بازارچه پیش بینی می شود با پی گیری استانداری و تحولات در مرز افغانستان این موضوع اجرایی شود. بنابراین از طرف ایران مسئله پذیرفته و تصویب شده است اما افغانستان پاسخ نداده و مکاتبات ما هم به وزارت خارجه افغانستان ارسال شده است.
در خصوص به سازی، مرمت و نصب گاردریل جاده دهشک- سرایان چه اقدامی شده است؟
این جاده در اواخر دوران طاغوت زیرسازی شد و وضعیت فعلی تردد در آن پیش بینی نشده بود بنابراین گنجایش تردد وسایل نقلیه سنگین فعلی را ندارد. امسال راه و ترابری برای مطالعه این محور، اعتبار در نظر گرفته و امید است در صورت اتمام مطالعه در سال آینده، برای بهبود وضعیت آن اقدام شود. در محور قاین- سرایان نیز خودروهای سنگین تردد می کنند و وضعیت جاده هم استاندارد نیست. در اداره راه و ترابری اولویت به روستاهایی که از دسترسی به جاده آسفالت محرومند داده می شود در شهرستان قاینات هم 34 روستا این شرایط را دارد به اصرار فرمانداری، اداره راه برای مطالعات محور دهشک- سرایان اعتبار پیش بینی کرد و برای اجرایی شدن طرح هم باید از اعتبارات ملی یا استانی، منابع مورد نیاز فراهم شود.
دهستان کرغند چه زمانی از نعمت گاز برخوردار می شود؟
کرغند و 7 روستای هم جوار با شبکه گاز فاصله طولانی دارد، بنابراین اهالی آن ها تا یکی، دو سال دیگر، نباید منتظر اجرای پروژه گاز باشند. در حال حاضر روستاهای حومه شهر، اطراف خضری و آرین شهر به دلیل نزدیکی به شبکه و تاسیسات در اولویت گازرسانی است. در روستای مسیر از جمله پهنایی، اکبریه، علی آباد شبکه پروژه گاز اجرا می شود و در روستاهای زول، اسفشاد و 8 روستای دیگر طرح کلنگ زنی و در فرصت مناسب شروع خواهد شد. با توجه به کوهستانی بودن منطقه کرغند، 40 کیلومتر فاصله تا بخش نیمبلوک و 70 کیلومتر تا مرکز شهرستان، اورژانس جاده ای آن کی راه اندازی می شود؟ این موضوع از 2 سال قبل پی گیری می شود، در شرایط فعلی مجوزی برای این کار داده نشده است. با توجه به مشکلات منطقه، حجم تردد، جمعیت ساکن و مسیر جاده سرایان- خضری به اورژانس جاده ای نیاز است که برای تجهیزات و ساختمان آن حدود 600 میلیون ریال اعتبار می خواهد. با توجه به حجم تصادفات و سوانح این منطقه، نسبت به دیگر نقاط متقاضی اورژانس از جمله، شاهرخت و گردنه شیرکاه و کرغند اولویت دارد.
چرا شرکت سهامی- زراعی زیرکوه، مصوبه سفر اول رئیس جمهور عملیاتی نشده است؟
شهرستان قاینات از مصوبه ایجاد شرکت های سهامی- زراعی استان یک مصوبه داشت که در مهدی آباد اجرایی شد، ساختمان ها احداث و تسطیح اراضی در مرحله اجراست و تاسیسات زیر سد هم عملی می شود. درخواست ایجاد شرکت سهامی- زراعی در قاینات 2 مورد بود اما با یکی موافقت شد، برای زیرکوه هم شرکت تعاونی مرزنشینان جایگزین طرح سهامی- زراعی شد که در حال اجرا و مشابه سهامی- زراعی است.
چرا با توجه به جمعیت بالای دهستان کرغند و با وجود مکاتبات زیاد، اقدامی برای راه اندازی شعبه بانک کشاورزی یا ملت در آن انجام نشده است؟
احداث شعب این بانک ها، نیاز به تامین سرمایه مردمی دارد و در صورت رسیدن ظرفیت اعتباری به حد نصاب برای راه اندازی بانک اعلام آمادگی شده است اما با راه اندازی واحدهای اعتباری تعاون روستایی در روستاها، افتتاح شعبه برای بانک مقرون به صرفه نیست. با این بانک ها مکاتبه شده ولی برای راه اندازی به سرمایه کافی مردمی نیاز است. شاهرخت با وجود برخورداری از 30 حلقه چاه کشاورزی، نیاز به بانک و نمایندگی جهاد کشاورزی دارد. با توجه به خصوصی سازی ها، نمایندگی های جهاد کشاورزی مناطق دیگر هم تعطیل شده است، دولت هم از گسترش ادارات براساس اصل 44 قانون اساسی جلوگیری می کند. با توجه به وجود نمایندگی جهاد کشاورزی در حاجی آباد و فاصله کم آن تا شاهرخت، ایجاد نمایندگی به نتیجه نرسیده است.
چه برنامه ای برای استقلال برخی ادارات در زیرکوه در دست است؟
استقلال ادارات با ارتقا یافتن به شهرستان میسر می شود. در حال حاضر نمایندگی اداره های مورد نیاز تاسیس شده است و برخی ادارات هم آن قدر کارایی ندارد که نیاز به استقلال داشته باشد. دولت هم از ایجاد اداره های جدید و بالا بردن حجم بدنه کاری خودداری می کند. در زیرکوه مجموعه های جهاد کشاورزی، برق، آب، ثبت احوال، تبلیغات اسلامی، دادگستری و ... وجود دارد. ایجاد شعبه هلال احمر و نمایندگی اداره راه وترابری درخواست شد که هلال احمر به تازگی پاسخ منفی داده و اداره کل راه و ترابری استان نیز هنوز جواب نداده است.با توجه به مرزی بودن منطقه، حادثه خیزی و حوادث طبیعی، وجود شعبه ای از هلال احمر، ضروری به نظر می رسد اما دلیل خاصی برای مخالفت اعلام نشده است و جمعیت هلال احمر استان از ایجاد شعبه های جدید خودداری می کند.
چرا 2 کیلومتر فاصله جاده امام زاده شاهرخت که از 12 سال قبل آماده سازی شده است آسفالت نمی شود؟
به دنبال دهگردشی امسال مقرر شد 70 میلیون ریال اعتبار برای آسفالت یک طرف این مسیر اختصاص یابد که از محل اعتبارات راه اندازی خواهد بود و عملیات پروژه سال آینده شروع می شود. برای تکمیل این محور به 140 میلیون ریال اعتبار نیاز است که باید از اعتبارات میراث فرهنگی یا تملک دارایی ها تامین شود و میزان آن هم بعد از تعیین بودجه طرح های ناتمام در سال آینده مشخص می شود.
با توجه به ترافیک جاده دهشک- سرایان، گردنه خبیثی نیاز به احداث راهدارخانه دارد قبلا توسط اداره راه وترابری پی کنی انجام و مصالح حمل و پس از مدتی جمع آوری شد. توضیح دهید؟
احداث راهدارخانه در این محور ضرورت دارد که سال قبل اصلاح گردنه خونیک اولویت داشت و بعد از تعریض جاده، اگر اعتباری باقی ماند راهدارخانه احداث می شود. طرح گردشگری امام زاده شاهرخت از سال 84 تاکنون هیچ پیشرفتی نداشته است، علت چیست؟ براساس مطالعات اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان، مکان های مختلفی در شهرستان قاینات به عنوان نقطه های گردشگری به صورت غیررسمی مطرح ولی فقط منطقه نمونه گردشگری، بوذرجمهر قاین معرفی شده است. طرح های جزئی در اولویت بعدی است چون اعتبار میراث فرهنگی برای پوشش دادن همه بناهای منطقه کافی نیست برای این امام زاده نیز به دلیل نبود اعتبار کاری انجام نشده است.
منطقه گردشگری بوذرجمهر قاین چه وضعیتی دارد آیا راضی کننده است؟
برای این مکان کارهای مهمی انجام شده که برق و آب رسانی، ایجاد رمپ و لوپ برای دسترسی به منطقه گردشگری و تصویب طرح بعد از 3 سال از آن جمله است. دولت به عنوان متولی زیرساخت ها را فراهم کرده است، بعد از آن صاحبان املاک، اعم از اوقاف و امور خیریه، شهرداری، آموزش و پرورش و ... باید براساس کاربری های مختلف برای احیای کاربری ملک خود اقدام کنند. بوذرجمهر از نقاط استراتژیک، مهم، تاریخی، دارای جاذبه های طبیعی و گردشگری است. چشم انداز مناظر و اکوسیستم جانوری آن هم اهمیت دارد و نیاز به سرمایه گذاری مالکان است. اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری شناژ هتل را آماده کرد و تسهیلات شروع عملیات پروژه پیش بینی شد. احداث هتل مدتی به خاطر مشکل زمین با سازمان مسکن و شهرسازی عقب ماند ولی با رایزنی های متعدد، مشکل مالکیت اراضی حل شد و مسئله قانونی ندارد و حالا شرکت توسعه گردشگری میراث باید برای احداث هتل اقدام کند.
چرا مسکن مهر قاین قبل از آب رسانی افتتاح شد؟
فرماندار: زیرساخت های آب، برق، گاز برای مسکن مهر با کمک استانداری فراهم شد ولی شبکه آب نیاز به اتمام لوله کشی ساختمان ها دارد. انتقال آب به مجتمع ها وظیفه ساکنان است اما دولت برای این کار 5 میلیارد ریال فراهم و مساعدت کرده است و یک میلیارد و 200 میلیون ریال هم برای تامین گاز تخصیص یافته اما خرید انشعاب بر عهده مالکان است و نباید متوقع باشند که انشعاب هم رایگان واگذار شود.
به دلیل بالا بودن مبلغ اقساط مسکن مهر، مشکلاتی برای مردم ایجاد شده است، چه راهکارهایی برای آن می اندیشید؟
بیشتر ساکنان مسکن مهر اقشار کم بضاعت هستند ولی قرارداد بانک با مشتری ها بر مبنای فعلی است، در سفر وزیر مسکن هم برای مساعدت به مالکان مسکن مهر مکاتبه و در جلسه ستاد مسکن استان موضوع پلکانی شدن اقساط مطرح شد ولی وزیر قول قطعی نداد اما انتقال موضوع را به رئیس جمهور پذیرفت. این مشکل قابل قبول است اما باز هم باید مشترکان افتخار کنند که با آورده 70 میلیون ریالی صاحب مسکن می شوند.
وضعیت مبادی شهر قاین به عنوان دومین شهر استان، مناسب نیست و حوادث ناگواری هم در این محورها اتفاق می افتد؟
ورودی شهر از جاده زیرکوه- اسفشاد بسیار نامناسب است بلوار تعریض و دو میدان ایجاد و نیوجرسی هم نصب شده است. ورودی از طرف مشهد 21 میلیارد ریال اعتبار دارد و تعریض جاده خاکی انجام و عملیات احداث پل ها آغاز و بعد از اتمام این فاز، آسفالت و ورودی تکمیل می شود. رئیس شورای اسلامی شهر قاین از راه اندازی جایگاه CNG در دهه فجر خبر داد در حالی که هنوز اقدامی انجام نشده است، چه زمانی مردم از آن برخوردار می شوند؟ 3 جایگاه CNG در قاین ساخته شده است که در پایانه، بلوار بامشاد و جایگاه ترکیبی ورودی جاده زیرکوه قرار دارد و هم زمان با سفر سوم رئیس جمهور افتتاح می شود.
ایجاد دبیرخانه دایمی جشنواره ملی طلای سرخ از مصوبات سفر اول هیئت دولت به شهرستان بوده در حالی که دبیرخانه راکد و غیر فعال است، برای فعال کردن آن چه طرح و برنامه هایی دارید؟ راه اندازی دبیرخانه جشنواره ملی طلای سرخ مصوبه سفر اول رئیس جمهور است که مجوز آن گرفته شده و به صورت مقطعی در مناسبت های مختلف، جشنواره فعال است. این جشنواره چارت مصوبی ندارد و در شرایط فعلی، مسئول دفتر اجتماعی فرمانداری امور مربوط را پی گیری می کند. تجهیزات و امکانات اداری دبیرخانه فراهم و پیش بینی چارت اداری درخواست شده است که امیدواریم با آن موافقت شود.
چرا مشکل تماس تلفنی در پیش شماره 526 مناطق سیمان شهر، فرهنگیان (3 و 4)، بهداری، آماده سازی، شهرک فرمانداری و شهرداری با وجود پی گیری مردم برطرف نمی شود؟
مکاتبات و اصلاحاتی برای حل این مشکل انجام شد اما هنوز هم مشکل به طور کامل برطرف نشده است و نیاز به کار اساسی دارد که احتمالاً با ساخت فضایی مانند پروژه غدیر، برای امواج مشکل ایجاد شده است و می توان با جابه جایی دکل و مطالعات فنی براساس نظر کارشناسان مشکل را برطرف کرد اما هنوز برای جا به جا کردن دکل ها، کاری انجام نشده است.
روستاهای آبیز و شاهرخت در سال 84 جزو روستاهای اولویت دار استان در طرح گردشگری شناخته شد اما هیچ اقدامی در این زمینه انجام نشد، چرا؟
بناهای این مناطق در طرحی به عنوان منطقه نمونه نیست. هر اثر تاریخی در قاینات می تواند جاذبه گردشگری باشد ولی این توجیه قابل قبول نیست و رسیدگی به همه جاذبه های گردشگری به اعتبار زیادی نیاز دارد که عملی نیست.
احداث بیمارستان تامین اجتماعی بعد از زلزله سال 76 در زیرکوه آغاز شد اما به بهره برداری نرسیده و اداره های دیگر از آن استفاده می کنند، توضیح دهید؟
این ساختمان بعد از زلزله توسط تامین اجتماعی کشور به صورت پیش ساخته در محل مستقر شد و هزینه نگه داری آن زیاد است، درحال حاضر شبکه بهداری از ساختمان درمانگاه حاجی آباد استفاده می کند که فضای مناسبی دارد و برای پاسخ گویی به ارباب رجوع هم کفایت می کند. شرایط احداث بیمارستان تامین اجتماعی، وجود 80 هزار بیمه شده است که در زیرکوه این مسئله ممکن نیست بنابراین با هدف استفاده بهینه، به صورت موقت در اختیار بهزیستی است. کلاس های متعدد، واحدهای مختلف حمایتی، آموزشی و امدادی در آن فعال شده است و قسمت دیگر آن هم در اختیار دانشگاه پیام نور قرار دارد که اگر زمینه توسعه در آینده فراهم و نیاز بیشتری احساس شد به تشخیص مسئولان، دوباره به کاربری درمان برمی گردد.
مرکز بهداشتی - درمانی آرین شهر فقط یک پزشک عمومی دارد در حالی که علاوه بر جمعیت این شهر روستاهای اطراف و بخش مرکزی بیرجند هم از این محل خدمات می گیرند، چه اقدامی در خصوص تامین پزشک انجام شده است؟
در منطقه قاینات مشکل پزشک متخصص و عمومی از 2 سال قبل براساس الگوی چارت سازمانی مراکز درمانی برطرف شده است که براساس آن استقرار 12 پزشک در قاین است در حالی که 17 متخصص در این شهر وجود دارد و گاهی به دلیل قبولی پزشکان عمومی در دوره تخصصی یا انتقال، مرخصی و ... مشکلاتی به وجود می آید. در مورد آرین شهر هم با توجه به دستور استاندار مبنی بر شبانه روزی شدن مراکز درمانی بخش ها، امید است شبکه بهداری نسبت به تامین پزشک دیگر اقدام کند. سفت کاری ساختمان مرکز درمانی این منطقه تمام شده است و مراحل نازک کاری آن سال آینده انجام می شود. در زمینه های جراحی، زنان، کودکان و چشم در قاین متخصص وجود دارد و حضور برخی تخصص های دیگر توجیه ندارد.
480 واحد مسکونی بعد از زلزله سال 76 در آبیز احداث و رها شده است و از برخی آن ها به عنوان اصطبل استفاده می شود، علت چیست؟ سکونت در این واحدها بستگی به استقبال اهالی دارد. بنیاد مسکن بعد از زلزله سال 76 این واحدها را با هدف جا به جایی آبیز و در جاسازی نشدن آن با فاصله هزار متر احداث کرد اما مردم برای زندگی در این واحدها رغبتی نشان نمی دهند. سال قبل به مردم پیشنهاد شد اراضی بین دو منطقه را واگذار کنند تا شهرک جدید در آبیز قدیم را با احداث بلوار به هم متصل کنیم و جوانان به جای احداث مسکن جدید، در این خانه ها ساکن شوند، آب، برق، مدرسه و ... در این مجموعه ها فراهم شده است. سند اولیه واگذاری هم به مالکان تحویل شده اما مردم وام واحدهای مسکونی را نمی پردازند، این 480 واحد شرایط مورد نیاز خانواده روستایی را دارد و با 45 متر زیربنا امکان توسعه دارد اما اهالی استقبال نمی کنند.
..: آخرین ارسال ها :..
13آبان روز دانش اموز مبارک
قاین : مراسم راهپیمایی روزجهانی قدس در شهرستان قاینات
[عناوین آرشیوشده]
کپی برداری از مطالب سایت فقط با ذکر منبع مجاز میباشد .
All Rights Reserved 2005-2010 © by
Qaennews.parsiblog.com
This Template Designed By Mohammad Bagheri | power ByParsiBlog
wwWw.Theam.TK -
wWw.TMPfa.TK -
wWw.MyBaran.TK
لینک ثابتنظرات شما ()